| Počítej Kalorie | EET Účtenky | Rybář | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Domácí účto | DWN.cz | Recepty doma | Email šablony | FormOffice | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Omalovánky | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Překládaná kapusta


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:25.7.2021

Ingredience:

vepřové maso na guláš
kyselé zelí
klobása
šlehačka
rýže

Popis:

Maso nakrájíme a dáme dusit jako na guláš. Mezitím na drobno ( nebo umeleme ) klobásu a připravíme si zelí. Dále uvaříme ( upečeme ) rýži.
Do připraveného kastrolu ( pekáčku ) všechny ingredience dáváme do vrstev ( rýže, maso, zelí, klobása ). Vždy ale končíme zelím. To vše zalijeme šlehačkou a dáme péct do trouby. Pokud je zelí na povrchu hnědé, vyjmeme z trouby a můžeme servírovat.


Jít na recept Překládaná kapusta >>