| Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Email šablony | FormOffice | DWN.cz | EET Účtenky | Pletení | Rybář | Hromadné emaily | Recepty doma | Počítej Kalorie | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pravý maďarský perkelt


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:5
Autor:
Přidáno/změněno:2.6.2015

Ingredience:

1kg vepřového či hovězího nejlépe kýta
0,3kg cibule
0,5kg paprik
0,5kg rajčat
7dkg mleté papriky nejlépe Kalocsaiské
sádlo či olej
sůl

Popis:

Maso pokrájím na kostky 1X1cm.
Na sádle osahnu cibuli (nejlépe do růžova).Přihodím maso a zprudka opeču.
Odstavím z plotýnky a zasypu paprikou nesmí se osmahnout,byla by hořká!.
Zamíchám a přidám ma drobno pokrájenou papriku a rajské ale lepší je to
rozmixované.
Opět zamíchám a dám na plotýnku až to začne bublat ztlumím na nejmenší
plamínek a nechám pomalu dusit.
Vodu nepřilévám v rajských je jí dost.Dusím nejlépe 2+1/2 hodiny,až se vypaří
skoro všechna voda.
Musí se jen občas zamíchat aby se to nepřichytilo ke dnu.


Jít na recept Pravý maďarský perkelt >>