| Pletení | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Omalovánky | Formuláře na PC | DWN.cz | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | FormOffice | EET Účtenky | Domácí účto | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | MojeUnikovka.cz | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Potápěčská pečínka


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:1.3.2015

Ingredience:

bravčové mäso zo stehna 2 plátky
cesnak
kečup
horčica
červené víno
provensálske korenie
mletá rasca
soľ

Popis:

Plátok mäsa naklepeme a necháme celú noc v chladničke odležať v pripravenej marináde:
1dcl červrného vína, 2 lyžice kečupu, 1 lyžica horčice provensálske korenie, mletá rasca.
Pred restovaním osolíme a na rozpálenom oleji orestujeme.
podávame so zemiakmi a bielym jogurtom.


Jít na recept Potápěčská pečínka >>