| Hromadné emaily | EET Účtenky | DWN.cz | Počítej Kalorie | Rybář | Omalovánky | FormOffice | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Recepty doma | Pletení | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Polévka ze zvěřiny s houbami


Doba přípravy:03:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:24.4.2014

Ingredience:

25 g masa ze zvěřiny (jelen, srnka, daněk)
1,5l vody
sůl
3 zrnka černého pepře
2 zrnka nového koření
1 cibule
2 stroužky česneku
100g kořenové zeleniny
100g brambor
150g čerstvých hub
40g sádla
40g uzeného sýra

Popis:

Maso vložíme do studené vody,osolíme,přidáme celý černý pepř a nové koření,očištěnou cibuli,česnek a uvaříme doměka.
Kořenovou zeleninu a brambory očistíme,nakrájíme na kostky a přidáme do polévky.Houby očistíme,nakrájíme na tenké plátky,osmažíme na sádle,dáme do polévky a vše dovaříme.Nakonec posypeme strouhaným uzeným sýrem.Místo něj můžeme nastrouhat půl krajíce tmavého chleba


Jít na recept Polévka ze zvěřiny s houbami >>