| DWN.cz | Hromadné emaily | EET Účtenky | Pletení | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Formuláře na PC | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Rybář | FormOffice | Omalovánky | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Polévka ze skopového


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:5
Autor:
Přidáno/změněno:6.11.2018

Ingredience:

skopové stehno minimálně 1kg
česnek
sůl
mrkev
petržel
celý pepř
bobkový list
2-3 středně velké brambory
mletý pepř
1 vejce
hrubá mouka

Popis:

Utřeme česnek se solí na volnou kaši a tou řádně potřeme skopové stehno a necháme odležet v chladu 2 - 3 dny.
Maso opláchneme před vařením od česneku se solí a dáme vařit s 4 - 5 stroužky česneku, celým pepřem, bobkovým listem, 2-3 středně velkými brambory nakrájemými na kostičky. Před dovařením masa přidáme zeleninu (mrkev a petržel)a vaříme, než zelenina změkne.
Knedlíčky:
1 velký brambor nastrouháme na kaši. Přidáme 2 stroužky utřeného česneku, mletý pepř, 1 vejce a hrubou mouku. Mouku přidáváme tak, abychom vytvořili těsto, z kterého je možné v ruce uválet knedlíčky. Ty pak zavaříme do polévky.
Maso z polévky je možné sníst s polévkou.
Maso je chutné jíst s bramborovou kaši a krémovou křenovou, nebo cibulkovou omáčkou jako hlavní jídlo.
Tip: Nejlepší je, když po vychutnání si polévky dáme maso na talíř, podle chuti posolíme a jíme s čerstvým chlebem.


Jít na recept Polévka ze skopového >>