| Zbrojní průkaz | Pletení | Omalovánky | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Rybář | Domácí účto | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Email šablony | Počítej Kalorie | DWN.cz | EET Účtenky | Recepty doma |
|
| ||||||||
Polévka fazolová "karamelová" | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1l bujónu (zeleninový, kurací, hovädzí) | ||||||||
Popis: Podľa návodu si pripravíme bujón a necháme v ňom variť na kocky nakrájané zemiaky. Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na oleji a výdatne ochutíme vegetou. Pridáme mrazenú zeleninu, najlepšie zmes koreňovej a "maďarskej" zeleniny. Do chrumkava osmahnutú zeleninu zasypeme hrsťou cukru a počkáme, kým cukor skaramelizuje. Potom zeleninu vlejeme do bujónu a pridáme fazuľu z konzervy (aj so šťavou!). Dochutíme kečupom, korením a po zovretí odstavíme. |