| FormOffice | Snadné hubnutí | Rybář | Recepty doma | EET Účtenky | Pletení | Počítej Kalorie | Domácí účto | Hromadné emaily | Email šablony | Formuláře na PC | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Pohronská kapustnice | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: jedno menšie bravčové koleno | ||||||||
Popis: Koleno umyjeme,kožu narežeme,vložíme do hrnca,zalejeme litrom vody,posolíme varíme domäkka.k uvarenému kolenu pridame kapustu,umyté huby,pretlačený cesnak ,kmín,korenie a dovaríme.Koleno vyberie orežeme od kosti.Na masti opražíme cibuľku pridame muku a urobíme zápražku.Odstavíme,vmiešame papriku,zalejeme mliekom a povaríme 15min.Podávame s kyslou smotanou. |