| Pletení | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Omalovánky | EET Účtenky | FormOffice | Email šablony | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Rybář | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | DWN.cz | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Poděbradské maso


Doba přípravy:00:50
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:26.9.2010

Ingredience:

0,5kg vepřového plecka
5 dkg másla
5 dkg sádla
jedno větší kyselejší jablko
dvě zelené papriky
tři středně velké cibule
čtyři rajčata
dvě lžíce rozinek naložených v rumu
Koření:
cayenský pepř
karí
zázvor
sůl

Popis:

-maso nakrájíme na kostky
-máslo a sádlo rozpálíme osmahneme
-přidáme nahrubo nastrouhané jablko,cibuli nakrájenou na půlkroužky a jemně pokrájenou papriku
-přidáme koření a dusíme
-asi po třiceti minutách přidáme oloupaná pokrájená rajčata a dodusíme
-krátce před ukončením dušení přidáme do pokrmu rozinky namočené v rumu
-pokud je to nutné zahustíme kukuřičným škrobem
-Příloha-dušená rýže


Jít na recept Poděbradské maso >>