| Formuláře na PC | Snadné hubnutí | DWN.cz | Email šablony | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Omalovánky | Počítej Kalorie | Pletení | Recepty doma | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | MojeUnikovka.cz | FormOffice |
|
| ||||||||
Plněný pstruh | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 pstruzi | ||||||||
Popis: Do misky nakrájíme okapané žampiony, přidáme najemno nakrájenou cibulku, okapaný hrášek, petrželovou nať nebo pažitku, osolíme a zlehka promícháme. Břišní dutinu pstruhů plníme připravenou směsí s dílkem másla. Pstruhy na povrchu osolíme, obložíme plátky slaniny a spíchneme párátky. Do pekáčku dáme trochu vody a vložíme pstruhy, na které položíme dílky zbylého másla, kolečka citronu, zakapeme vínem a pečeme v rozehřáté troubě asi 20 minut. Potom podlijeme horkou vodou, přidáme rajský protlak, pstruhy opatrně obrátíme a dopečeme (asi 10 minut). |