| Pletení | Rybář | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Omalovánky | Email šablony | EET Účtenky | Domácí účto |
|
| ||||||||
Plněný pstruh | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 pstruzi | ||||||||
Popis: Do misky nakrájíme okapané žampiony, přidáme najemno nakrájenou cibulku, okapaný hrášek, petrželovou nať nebo pažitku, osolíme a zlehka promícháme. Břišní dutinu pstruhů plníme připravenou směsí s dílkem másla. Pstruhy na povrchu osolíme, obložíme plátky slaniny a spíchneme párátky. Do pekáčku dáme trochu vody a vložíme pstruhy, na které položíme dílky zbylého másla, kolečka citronu, zakapeme vínem a pečeme v rozehřáté troubě asi 20 minut. Potom podlijeme horkou vodou, přidáme rajský protlak, pstruhy opatrně obrátíme a dopečeme (asi 10 minut). |