| Zbrojní průkaz | Omalovánky | Recepty doma | Rybář | Formuláře na PC | DWN.cz | Pletení | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | EET Účtenky | Počítej Kalorie | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Plněný pečený bůček


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:7.4.2014

Ingredience:

750 g bravčoveho bočika
2 žemle
100 ml mlieka
1 vajce
2 hydinove pečene
sol
mlete cierne korenie
2 struciky cesnaku
1 cibula
majoran
olej

Popis:

Bravčový bočik upravime tak,ze ostrym nozom narezeme otvor,cim vznikne vrecko.Zemle nakrajame,vlozime do misy a zalejeme teplym mliekom.Pridame vajce,pomlete hydinove pečene,očistenu pokrajanu cibulu,pretlaceny cesnak,osolime,okorenime,ochutime majoranom a premiesame.Plnkou naplnime upraveny bocik,otvor zasijeme alebo uzavrieme grilovacimi ihlami a kožu ozdobne narežeme.Uložíme do vymasteného pekáča,osolime,pokvapkame olejom a podlejeme vodou.Pečieme vo vyhriatej rúre domakka.Počas pečenia polievame výpekom a podľa potreby podlievame vodou.


Jít na recept Plněný pečený bůček >>