|
| Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | DWN.cz | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Domácí účto | FormOffice | Recepty doma | Email šablony | MojeUnikovka.cz | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Pletení | Omalovánky |
|
| ||||||||
|
Plněná krkovička | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 1 kg vepřové krkovičky | ||||||||
|
Popis: Krkovičku vykostíme a rozřízneme na velký plát, který naklepeme, osolíme, posypeme jemně nakrájenou cibulí a potřeme masovou směsí. (Mleté maso vymícháme s vínem, solí, kmínem, pepřem a česnekem.) Středem položíme klobásu, přihrneme směs a upevníme masem. Omotáme nití nebo upevníme do pečícího papíru nebo fólie. Pevně stočíme a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi hodinu. Před podáváním nakrájíme na plátky. |