| Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Počítej Kalorie | Omalovánky | Snadné hubnutí | DWN.cz | Formuláře na PC | Pletení | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Email šablony | EET Účtenky | Hromadné emaily | Rybář | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Plněná krkovička


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:7.12.2014

Ingredience:

1 kg vepřové krkovičky
1 palička česneku
300 g mletého hovězího masa
100 ml bílého vína
100 g cibule
200 g čabajské nebo paprikové klobásy
sůl
lehce podrcená směs barevného pepře
drcený kmín

Popis:

Krkovičku vykostíme a rozřízneme na velký plát, který naklepeme, osolíme, posypeme jemně nakrájenou cibulí a potřeme masovou směsí. (Mleté maso vymícháme s vínem, solí, kmínem, pepřem a česnekem.) Středem položíme klobásu, přihrneme směs a upevníme masem. Omotáme nití nebo upevníme do pečícího papíru nebo fólie. Pevně stočíme a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi hodinu. Před podáváním nakrájíme na plátky.


Jít na recept Plněná krkovička >>