| Zbrojní průkaz | Email šablony | Formuláře na PC | Rybář | Domácí účto | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | DWN.cz | Recepty doma | Počítej Kalorie | EET Účtenky | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Plněná broskev


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:23.8.2010

Ingredience:

kuřecí maso
2 jablka
celer
bílé víno
majonéza
sůl
pepř
plátkový sýr
kompot broskví
šlehačka
veka

Popis:

Kuře uvaříme (grilujeme, pečeme...) a zbavíme kůží, chrupavek a kostí. Nakrájíme na drobné kostičky. Vařený celer a jablka nastrouháme nahrubo. Přidáme majonézu a asi 1 dl bílého vína. Dochutíme solí a pepřem a vše promícháme. Necháme vychladnout a na talíř poklademe plátky tvrdého sýra, na který nandáme kopeček salátu. Na to položíme půlku broskve a nastříkáme šlehačku. Podáváme s vekou.


Jít na recept Plněná broskev >>