| Pletení | Email šablony | Rybář | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | DWN.cz | Recepty doma | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Omalovánky | FormOffice | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Plíčky po vídeňsku


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:13.6.2009

Ingredience:

po 300g srdce, plíčky, jazyk
svazek polévkové zeleniny
1 bobkový list
6 zrnek nového koření
kousek citronové kůry
1/8 bílého vína
40g másla a 40g mouky
50g cibulových kostiček
sůl, pepř, 1lž.octa

Popis:

Vnitřnosti očistíme, omyjeme a vaříme se zeleninou, kořením, vínem a takovém množství vody, aby byly ponořené.
Jazyk sloupněte a se srdcem a plíčky nakrájejte na nudličky.
Cibuli osmahněte do zlatova , zaprašte moukou, zalijte procezeným vývarem s octem a povařte na hustou omáčku.
Maso v ní prohřejte a dochuťte.


Jít na recept Plíčky po vídeňsku >>