| Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Email šablony | Pletení | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Domácí účto | EET Účtenky | Recepty doma | Omalovánky | Rybář | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | DWN.cz |
|
| ||||||||
Pivovarský bůček | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 600g libovějšího bůčku | ||||||||
Popis: Bůček nakrájíme na porce (1cm), lehce naklepeme, osolíme. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso a opečeme. Podlijeme vývarem, přidáme utřený česnek se solí, koření a dusíme do měkka. Před dohotovením přidáme lžíci strouhanky, pivo a povaříme. Porce bůčku přelijeme šťávou, posypeme sýrem a petrželkou. Jako přílohu podáváme knedlíky. |