| Email šablony | Snadné hubnutí | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Omalovánky | FormOffice | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Pletení | Formuláře na PC | Domácí účto | Rybář | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Piškotový srnčí hřbet


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:1
Autor:
Přidáno/změněno:27.6.2009

Ingredience:

1 balíček piškotů
250g tvarohu
1 lžíce světlé želatiny
1 dcl mléka
cukr podle chuti
vanilkový cukr
trochu Rumu
50g rozinek
sušené švestky nebo meruňky
šlehačka

Popis:

Želatinu rozpustíme v mléce, sušené ovoce nakrájíme na drobno a srozinkami namočíme do rumu.
Tvaroh rozmícháme s želatinou, cukrem a vanilkovým cukrem do kašovité hmoty. Formu na srnčí
hřbet vyložíme alobalem, rozložíme v ní piškoty, pokropíme rumem,pokryjeme vrstvou želatinového tvarohu a vrstvou rumového ovoce a rozinek. Pokračujeme další vrstvou piškotů, tvarohu a ovoce a ukončíme piškoty. Necháme ztuhnout. Před podáváním vyklopíme z formy. Povrch obložíme piškoty a ozdobíme šlehačkou a kousky meruněk nebo broskví z kompotu.

NEALKO verze - Rum nahradíme ovocným sirupem


Jít na recept Piškotový srnčí hřbet >>