| Rybář | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Pletení | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Snadné hubnutí | Domácí účto | DWN.cz | Omalovánky | FormOffice | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pikantní ryba v alobalu


Doba přípravy:00:15
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:13.9.2010

Ingredience:

porce ryby
provensálské koření
grilovací koření
šalvěj
bazalka,zelená petrželka
rajčata
papriky
cibule
máslo
olej
pivo

Popis:

Vyrobíme si směs koření:
provensálské koření smícháme s grilovacím kořením a s nasekanou bazalkou, šalvějí a zelenou petrželkou. Přidáme trochu oleje a aby nebyla kaše příliš hustá, ředíme pivem. Touto směsí potřeme rybu ze všech stran .Silnější alobal pomažeme máslem, poklademe na něj rybu a na ní dáme čtvrtky rajčat, kousky papriky a na kolečka nakrájenou cibuli. Na konec dáme na rybu kousek másla. Alobal dobře uzavřeme a grilujeme ze všech stran.


Jít na recept Pikantní ryba v alobalu >>