| Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Pletení | EET Účtenky | Email šablony | FormOffice | Omalovánky | Rybář | DWN.cz | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Recepty doma | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pikantní králík


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:14.1.2016

Ingredience:

1 celý králik(buček)
slanina
česnek
cibule
kmín
sůl
pepř
paprika
masox
máslo

Popis:

Králika naporcujeme osolíme opepříme a opaprikujeme.Rozškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu a před do škvařením přidáme kmín a 2-3 stroušky česneku pak vypneme a přidáme máslo.Polovinu tohoto omastku nalijeme na pekáč rozložíme do něj porce králika(může se pect případně i s bučkem)a zalijeme druhou polovinu omastku na maso hustě poklademe kolečka cibule a necháme uležet do druhého dne.Před pečením podlijeme vodou a do pekáče přidáme masox.Při pečení občas podleváme,pečeme zvolna před dopečením štávu zaprášíme trochou mouky.
Jako příloha:brambor,rýže.
DOBROU CHUT


Jít na recept Pikantní králík >>