|
| Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | DWN.cz | Recepty doma | Pletení | EET Účtenky | Snadné hubnutí | FormOffice | Email šablony | Domácí účto | MojeUnikovka.cz |
|
| ||||||||
|
Pikantní kapr v Alobalu | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 4 porce kapra | ||||||||
|
Popis: Očištěné porce kapra (samozřejmě s kůží) pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet v chladnu. Potom je osolíme a po obou stranách opečeme na másle. Opečené porce vyjmeme a položíme každou na přiměřeně velký plát alobalu. Na másle, na kterém jsme opékali kapra, opečeme na plátky nakrájená jablka, vyjmeme je a urovnáme je na porce kapra. V másle pak osmažíme sterilované hříbky, sardelovou pastu, citronovou kůru, rajčatový protlak, na kolečka nakrájené kyselé okurky a cibuli, zalijeme vínem, krátce povaříme. Směs rozdělíme opět na porce kapra. Každou porci kapra dobře uzavřeme do alobalu, vložíme na pekáček a krátce zapečeme v horké troubě. Kapra podáváme v alobalu s vařenými brambory. Praktická poznámka: Máte-li jakékoliv výhrady k alobalu, lze samozžejmě stejného cíle dosáhnout i tak, že porce kapra vložíte nasucho do zapékací misky, navršíte na něj opečená jablka a pikantní směs a krátce zapečete. |