| Rybář | Zbrojní průkaz | Pletení | Email šablony | EET Účtenky | Domácí účto | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Omalovánky | FormOffice | DWN.cz | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pikantní fazole s vejcem


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:18.3.2014

Ingredience:

sterilované červené fazole ve slaném nálevu
15 dkg uzeného boku
2 vejce
česnek
pepř
chili
sůl
olivový olej

Popis:

Na dvou lžících olivového oleje orestujeme na nudličky nakrájený uzený bok, asi v polovině restování přídáme na jemné plátky nakrájený česnek (podle chuti 2 až 4 stroužky). Když je česnek orestovaný do zlatova, přidáme slité fazole a dále restujeme. Až se fazole prohřejí a začnou praskat, rozklepneme na ně vajíčka a ochutíme pepřem a mletým chili. Solíme opatrně kvúli uzenému masu.


Jít na recept Pikantní fazole s vejcem >>