| DWN.cz | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Domácí účto | EET Účtenky | FormOffice | Snadné hubnutí | Recepty doma | Email šablony | Pletení | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Hromadné emaily | Rybář |
|
| ||||||||
Pikantní fazole s vejcem | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: sterilované červené fazole ve slaném nálevu | ||||||||
Popis: Na dvou lžících olivového oleje orestujeme na nudličky nakrájený uzený bok, asi v polovině restování přídáme na jemné plátky nakrájený česnek (podle chuti 2 až 4 stroužky). Když je česnek orestovaný do zlatova, přidáme slité fazole a dále restujeme. Až se fazole prohřejí a začnou praskat, rozklepneme na ně vajíčka a ochutíme pepřem a mletým chili. Solíme opatrně kvúli uzenému masu. |