| Hromadné emaily | Email šablony | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Pletení | Formuláře na PC | FormOffice | Snadné hubnutí | DWN.cz | Domácí účto | Recepty doma | EET Účtenky | Rybář | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Pikantní fazole s vejcem | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: sterilované červené fazole ve slaném nálevu | ||||||||
Popis: Na dvou lžících olivového oleje orestujeme na nudličky nakrájený uzený bok, asi v polovině restování přídáme na jemné plátky nakrájený česnek (podle chuti 2 až 4 stroužky). Když je česnek orestovaný do zlatova, přidáme slité fazole a dále restujeme. Až se fazole prohřejí a začnou praskat, rozklepneme na ně vajíčka a ochutíme pepřem a mletým chili. Solíme opatrně kvúli uzenému masu. |