| Rybář | Zbrojní průkaz | Pletení | Email šablony | EET Účtenky | Domácí účto | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Omalovánky | FormOffice | DWN.cz | Recepty doma |
|
| ||||||||
Pikantní fazole s vejcem | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: sterilované červené fazole ve slaném nálevu | ||||||||
Popis: Na dvou lžících olivového oleje orestujeme na nudličky nakrájený uzený bok, asi v polovině restování přídáme na jemné plátky nakrájený česnek (podle chuti 2 až 4 stroužky). Když je česnek orestovaný do zlatova, přidáme slité fazole a dále restujeme. Až se fazole prohřejí a začnou praskat, rozklepneme na ně vajíčka a ochutíme pepřem a mletým chili. Solíme opatrně kvúli uzenému masu. |