| Hromadné emaily | Email šablony | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | DWN.cz | Pletení | Domácí účto | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Rybář | Formuláře na PC | FormOffice | EET Účtenky | Omalovánky | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Pikantní fazole s vejcem | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: sterilované červené fazole ve slaném nálevu | ||||||||
Popis: Na dvou lžících olivového oleje orestujeme na nudličky nakrájený uzený bok, asi v polovině restování přídáme na jemné plátky nakrájený česnek (podle chuti 2 až 4 stroužky). Když je česnek orestovaný do zlatova, přidáme slité fazole a dále restujeme. Až se fazole prohřejí a začnou praskat, rozklepneme na ně vajíčka a ochutíme pepřem a mletým chili. Solíme opatrně kvúli uzenému masu. |