| Hromadné emaily | Email šablony | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Pletení | Formuláře na PC | FormOffice | Snadné hubnutí | DWN.cz | Domácí účto | Recepty doma | EET Účtenky | Rybář | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pikantní fazole s vejcem


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:18.3.2014

Ingredience:

sterilované červené fazole ve slaném nálevu
15 dkg uzeného boku
2 vejce
česnek
pepř
chili
sůl
olivový olej

Popis:

Na dvou lžících olivového oleje orestujeme na nudličky nakrájený uzený bok, asi v polovině restování přídáme na jemné plátky nakrájený česnek (podle chuti 2 až 4 stroužky). Když je česnek orestovaný do zlatova, přidáme slité fazole a dále restujeme. Až se fazole prohřejí a začnou praskat, rozklepneme na ně vajíčka a ochutíme pepřem a mletým chili. Solíme opatrně kvúli uzenému masu.


Jít na recept Pikantní fazole s vejcem >>