| Hromadné emaily | EET Účtenky | Pletení | Omalovánky | FormOffice | Rybář | DWN.cz | Email šablony | Domácí účto | Recepty doma | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Petržalský guláš


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:3.8.2009

Ingredience:

1,20 kg hovädzie mäso
0,50 kg cibuľa
cesnak
masť
kvalitná mletá červená paprika
majoránka
korenie čierne mleté
soľ
0,5 l svetlého piva

Popis:

Na masti speníme nakrájanú cibuľu, pridáme na kocky pokrájané mäso. Premiešame a pridáme červenú papriku, osolíme a necháme prikryté dusiť cca 1 hodinu. Podlievame pivom. Po hodine pridáme ostatné ingrediencie a dusíme do mäkka. Podávame s knedlou, alebo chlebom.


Jít na recept Petržalský guláš >>