| Zbrojní průkaz | Domácí účto | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Rybář | DWN.cz | Omalovánky | Počítej Kalorie | Email šablony | Snadné hubnutí | Pletení | FormOffice | EET Účtenky | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Perkelt z patizonu


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:15.9.2014

Ingredience:

1 patizon
1 cibule velká
3 rajčata
2 papriky
4 stroužky česneku
30 dkg hlívy ústřičné nebo žampionu
4 brambory
sůl, pepř, kari koření
zakysaná smetana
olej
kuřecí nebo zeleninový vývar

Popis:

1.Na pánev dáme malou lžičku oleje, přidáme 1/2
nakrájené cibule, necháme zesklovatět, přidáme
nakrájenou hlívu a podusíme
2.Na oleji zpěníme zbytek cibule a česnek , přidáme
lžičku kari koření, nakrájenou papriku, rajčata
a očištěny a nakrájený patizon ( na kostičky)
osolíme, opepříme, přidáme nakrájené brambory
zalejeme kuřecím nebo zeleninovým vývarem,tak aby
byly suroviny potopeny.Dusíme asi 30 minut do
měkka.
3.Přidáme podušenou hlívu a zahustíme zakysanou
smetanou.
4.Podáváme s černým chlebem


Jít na recept Perkelt z patizonu >>