| Recepty doma | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Počítej Kalorie | FormOffice | Formuláře na PC | Rybář | Email šablony | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Omalovánky | Pletení |
|
| ||||||||
Pekáč na ohni | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1/2 kg plecka | ||||||||
Popis: Dva dny předem naložíme maso do směsi grilovacího koření, soli a oleje. V den grilování maso přendáme do pekáče nebo lorny a položíme na oheň. Zmírníme plameny a pomalu opékáme. Po změknutí masa, které chvílemi podléváme pivem, přidáme papriku, cibuli a rajčata. Můžeme dokořenit ostřejším kořením dle chuti. Podáváme s nejlépe s černým chlebem. Je to vynikající. |