| Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Email šablony | Omalovánky | FormOffice | Pletení | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Hromadné emaily | Domácí účto | Rybář | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | DWN.cz |
|
| ||||||||
Pečený losos s vínem | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 filety z lososa s kůží (po 1,5 kg) | ||||||||
Popis: Rybí maso omyjeme a osušíme a jeden filet položíme kůží dospod na velký kus olejem potřeného alobalu. Nakrájené bylinky, zelený pepř a kůru z limety smícháme a směsí posypeme rybu. Osolíme a opepříme a potom přiložíme druhý filet kůží navrch. Pokapeme jej suchým vermutem (nebo bílým vínem). Maso zabalíme do alobalu tak, aby je obal nestlačoval. |