|
| Omalovánky | Snadné hubnutí | Email šablony | EET Účtenky | Počítej Kalorie | MojeUnikovka.cz | FormOffice | Hromadné emaily | Domácí účto | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Pletení | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
|
Pečený losos s vínem | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 2 filety z lososa s kůží (po 1,5 kg) | ||||||||
|
Popis: Rybí maso omyjeme a osušíme a jeden filet položíme kůží dospod na velký kus olejem potřeného alobalu. Nakrájené bylinky, zelený pepř a kůru z limety smícháme a směsí posypeme rybu. Osolíme a opepříme a potom přiložíme druhý filet kůží navrch. Pokapeme jej suchým vermutem (nebo bílým vínem). Maso zabalíme do alobalu tak, aby je obal nestlačoval. |