|
| DWN.cz | MojeUnikovka.cz | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | FormOffice | Snadné hubnutí | Email šablony | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Pletení | Omalovánky | Hromadné emaily | EET Účtenky | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
|
Pečený králík v alobalu | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 1 králík | ||||||||
|
Popis: Králíka rozdělíme na 6 porcí, vykostíme, osolíme, opepříme a můžeme přidat koření podle chuti, například česnek. Nastřiháme přiměřeně velké čtverce alobalu, potřeme je máslem, položíme na každý porci králíka, anglickou slaninu, cibuli nakrájenou na kolečka, plátek sýra a másla. Potom všechno důkladně do alobalu zabalíme a vložíme do rozehřáté trouby. Pečeme pomalu asi jednu hodinu při 160°- 170°C. Podáváme s novými brambory. |