| Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Email šablony | Domácí účto | Omalovánky | Zbrojní průkaz | DWN.cz | EET Účtenky | Počítej Kalorie | FormOffice | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Pletení | Rybář | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pečený bůček


Doba přípravy:02:15
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:10.6.2009

Ingredience:

vyšší libovější bůček asi 15 cm široký
sůl
mletý pepř
chilli koření
3 stroužky najemno rozsekaný česneku
2 cibule
režná nit
1-2 dl horké vody

Popis:

Bůček nařežeme podélně (po kosti) asi na 1/2 až 3/4 cm silné listy. Každý řez prosolíme troškou soli, stejně tak troškou mletého pepře a zasypeme troškou rozsekaného česneku. Dle chuti přes jeden list můžeme přidat na špičku nože chilli koření. Pevně ovážeme režnou nití, vložíme do předehřáté remosky nebo pekáčku, obložíme nahrubo pokrájenými cibulemi. Podlijeme horkou vodou a pečeme dozlatova asi 1,5-2 hodiny. V případě potřeby podléváme menším množstvím další vřelé vody. Upečený bůček krájíme příčně (přes kosti).


Jít na recept Pečený bůček >>