| Rybář | Formuláře na PC | Domácí účto | DWN.cz | Email šablony | EET Účtenky | Pletení | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | FormOffice | Omalovánky |
|
| ||||||||
Pečený bůček | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: vyšší libovější bůček asi 15 cm široký | ||||||||
Popis: Bůček nařežeme podélně (po kosti) asi na 1/2 až 3/4 cm silné listy. Každý řez prosolíme troškou soli, stejně tak troškou mletého pepře a zasypeme troškou rozsekaného česneku. Dle chuti přes jeden list můžeme přidat na špičku nože chilli koření. Pevně ovážeme režnou nití, vložíme do předehřáté remosky nebo pekáčku, obložíme nahrubo pokrájenými cibulemi. Podlijeme horkou vodou a pečeme dozlatova asi 1,5-2 hodiny. V případě potřeby podléváme menším množstvím další vřelé vody. Upečený bůček krájíme příčně (přes kosti). |