|
| Hromadné emaily | Recepty doma | Formuláře na PC | FormOffice | DWN.cz | Omalovánky | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | MojeUnikovka.cz | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Pletení | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
|
Pečené koleno po bavorsku | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 2 vepřové nožičky po 1 kg | ||||||||
|
Popis: Nůžkami uděláme do kůže rourovité zářezy, nožičky potřeme solí a pepřem a dáme do pekáče. Cibuli, mrkev a celer nakrájíme na kostičky a nasypeme kolem nožiček. Přidáme polovinu piva a stejné množství vody, vložíme do trouby a během pečení často poléváme a obracíme. Po 90 min. položíme nožičky na rošt, často potíráme pivem a pečeme dokřupava. Vypečenou šťávu rozpustíme v pekáči, dobře povaříme, procedíme, sebereme tuk a dochutíme. Šťávu zahustíme solamylem a podáváme s knedlíkem a salátem |