|
| DWN.cz | Snadné hubnutí | Email šablony | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Pletení | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Domácí účto | MojeUnikovka.cz | Recepty doma | Omalovánky | Formuláře na PC | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
|
Pečené kančí maso s česnekem | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 600g kančí kýty | ||||||||
|
Popis: Maso z mladého divočáka umyjeme, osolíme a protáhneme uzenou slaninou a prolisovaným česnekem. Okořeníme mletým černým pepřem, vložíme do rozehřátéhho sádla a pod pokličkou pomalu pečeme. Behem pečení podléváme vodou s octem. Když je maso měkké, polijeme ho kysanou smetanou. Upečeme dočervena a podáváme s brambory. |