| Rybář | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | EET Účtenky | Pletení | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Recepty doma | DWN.cz | Email šablony | FormOffice | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Pečená treska | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 800 g tresky filety | ||||||||
Popis: Filé necháme rozmrazit, osušíme a upravíme na porce, osolíme po obou stranách a obalíme v mouce. Do ohnivzdorné mísy nebo remosky vymazané máslem s kapkou olivového oleje vložíme filety. Hodně opepříme, posypeme parmazánem a zalijeme mlékem tak, aby bylo vše ponořené. Přidáme nasekanou petrželovou nať a bazalku. Přidáme kousek másla. Pečeme 35 minut, pak mísu na okamžik vyndáme a pokrm pokapeme citronovou šťávou (z poloviny citronu). V troubě pečeme dalších 10 minut. |