|
| Zbrojní průkaz | Pletení | MojeUnikovka.cz | Recepty doma | Snadné hubnutí | Omalovánky | Formuláře na PC | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Domácí účto | DWN.cz | Email šablony | FormOffice | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
|
Pečená marinovaná kachní prsa na černém pivu | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: Na marinádu: | ||||||||
|
Popis: Kachní prsíčka s kůží marinujeme v olivovém oleji s nastrouhaným oddenkem zázvoru a rozemnutým tymiánem 2-3 hodiny nebo i přes noc. Uleželé maso vložíme do pekáče s hrubě nasekanou cibulí a nakrájenými oloupanými jablky. Pečeme (180 - 200°C) za občasného podlévání vodou a v závěru pečení vodu nahradíme černým pivem. Podáváme např. s bramborovými knedlíky se žemlí a nebo mnoha dalšími. |