|
| Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Recepty doma | MojeUnikovka.cz | Formuláře ZDARMA | Email šablony | DWN.cz | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Domácí účto | Počítej Kalorie | FormOffice | Omalovánky | Pletení |
|
| ||||||||
|
Pečená marinovaná kachní prsa na černém pivu | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: Na marinádu: | ||||||||
|
Popis: Kachní prsíčka s kůží marinujeme v olivovém oleji s nastrouhaným oddenkem zázvoru a rozemnutým tymiánem 2-3 hodiny nebo i přes noc. Uleželé maso vložíme do pekáče s hrubě nasekanou cibulí a nakrájenými oloupanými jablky. Pečeme (180 - 200°C) za občasného podlévání vodou a v závěru pečení vodu nahradíme černým pivem. Podáváme např. s bramborovými knedlíky se žemlí a nebo mnoha dalšími. |