| Domácí účto | Pletení | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Rybář | Hromadné emaily | FormOffice | Omalovánky | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Email šablony | Formuláře na PC | DWN.cz |
|
| ||||||||
Pastýřský řízek | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 silnější vepřové řízky | ||||||||
Popis: V pánvi osmažíme na oleji 2 rozkvedlaná vejce.Přidáme nadrobno nakrájenou šunku,brynzu,sůl,koření,papriku a dobře promícháme.Řízky z boku nakrojíme tak,aby vznikla kapsa.Osolíme je a naplníme vaječnou směsí.Otvor uzavřeme jehlou nebo párátkem.Připravené kapsy obalíme v mouce,rozšlehaném vejci a strouhance.Usmažíme je na oleji.Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem. |