| EET Účtenky | Snadné hubnutí | FormOffice | Email šablony | Recepty doma | DWN.cz | Pletení | Rybář | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Paštika s drůbežími jatérky a pomerančovým čatní


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:10
Autor:
Přidáno/změněno:15.12.2019

Ingredience:

drůbeží játra
kuřecí prsíčka
slanina
piniové ořížky
pistácie
smetana
mletý kmín
paštikové koření
sůl,pepř
čatní:
pomeranče
cukr krystal
sladkokyselá omáčka

Popis:

Ze všech ingrediencích vytvoříme hladkou směs, kterou vaříme v srnčím hřbetu Vyloženém plátky slaniny. Vaříme ve vodní lázni nebo páře při teplotě 80 °C po dobu 40 minut. Oloupané pomeranče povaříme, přidáme cukr a necháme jemně zkaramelizovat. Směs prolisujeme a nakonec přidáme sladkokyselou omáčku a na malé kostky nakrájený pomeranč.


Jít na recept Paštika s drůbežími jatérky a pomerančovým čatní >>