| Omalovánky | Recepty doma | Formuláře na PC | FormOffice | Pletení | Hromadné emaily | Email šablony | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Domácí účto | DWN.cz | EET Účtenky | Rybář | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Pařížské chlebíčky | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 0,125 l vývaru z masa nebo masoxu | ||||||||
Popis: Do mixéru nalijeme vývar a po kouskách přidáváme máslo, nakrájenou šunku, salám a kostičky sýra. Mixujeme nahrubo asi 3 minuty. Směs vyjmeme, zamícháme do ní nahrubo rozsekané vařené vejce. Veku v polovině rozkrojíme a vydlabeme. Část vydlabané střídky rozmělníme a vmícháme do nádivky, osolíme a veku naplníme. Zabalíme do alobalu a necháme zchladnout. Před podáváním krájíme tenké příčné plátky. |