| Snadné hubnutí | FormOffice | Email šablony | Zbrojní průkaz | Rybář | EET Účtenky | Domácí účto | Formuláře na PC | Pletení | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Omalovánky | DWN.cz | Recepty doma | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Pařížské chlebíčky | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 0,125 l vývaru z masa nebo masoxu | ||||||||
Popis: Do mixéru nalijeme vývar a po kouskách přidáváme máslo, nakrájenou šunku, salám a kostičky sýra. Mixujeme nahrubo asi 3 minuty. Směs vyjmeme, zamícháme do ní nahrubo rozsekané vařené vejce. Veku v polovině rozkrojíme a vydlabeme. Část vydlabané střídky rozmělníme a vmícháme do nádivky, osolíme a veku naplníme. Zabalíme do alobalu a necháme zchladnout. Před podáváním krájíme tenké příčné plátky. |