| DWN.cz | Recepty doma | Pletení | Email šablony | Hromadné emaily | Domácí účto | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | MojeUnikovka.cz | EET Účtenky | Formuláře na PC | FormOffice | Snadné hubnutí | Omalovánky | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Paprikáš z králíka | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 králik | ||||||||
Popis: králika umyjeme a rozporcujeme, zasolíme zakoreníme a necháme odstáť asi 20 min.,Na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu. Potom pridáme pripravené mäso z králika a necháme dusiť vo vlastnej šťave. Ak sa voda vyparí dolejeme asi 2 dcl vody a necháme variť mäso do polomäkka.Keď už bude mäso z polovice uvarené, pridáme pokrájané zemiaky a varíme až kým mäso nie je celkom mäkké a zemiaky dobre uvarené. |