|
| Zbrojní průkaz | MojeUnikovka.cz | Pletení | Snadné hubnutí | Omalovánky | Recepty doma | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | FormOffice | EET Účtenky | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Email šablony | DWN.cz |
|
| ||||||||
|
Paprikáš z králíka | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 1 králik | ||||||||
|
Popis: králika umyjeme a rozporcujeme, zasolíme zakoreníme a necháme odstáť asi 20 min.,Na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu. Potom pridáme pripravené mäso z králika a necháme dusiť vo vlastnej šťave. Ak sa voda vyparí dolejeme asi 2 dcl vody a necháme variť mäso do polomäkka.Keď už bude mäso z polovice uvarené, pridáme pokrájané zemiaky a varíme až kým mäso nie je celkom mäkké a zemiaky dobre uvarené. |