| Formuláře ZDARMA | Pletení | EET Účtenky | FormOffice | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Domácí účto | Omalovánky | Email šablony | Recepty doma | Rybář | Formuláře na PC | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Ovárek na medu


Doba přípravy:
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:11.9.2012

Ingredience:

nálev:
1litr vody
polévková lžice octa
polévková lžice soli
2ks bob.listu
5kul.pepře
5ks nového koření
hlavička česneku
Směs na potírání:
1bal.grilovacího koření
3lžíce medu

Popis:

V litru vody svaříme ingredience na nálev,necháme vychladnout a přidáme rozetřený česnek.
Do tohoto nálevu dáme ovarové vykostěné koleno (as 1 kg a více)a necháme naložené cca 24hod.Druhý den maso v nálevu uvaříme (trochu tužší ovar) vyndáme na hodně vymaštěný pekáček a dopékáme do měkka,mezitím připrávíme směs na potírání-rozmícháme grilovací koření s medem a tímto měkké upečné maso potřeme a dáme ještě na cca 10min dopéct. Podáváme s chlebem a šťávička která zůstane na pekáčku se dá na mističku,
na talíři ještě touto šťávou upečené maso přelijeme.
Dobrou chuť


Jít na recept Ovárek na medu >>