| FormOffice | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Hromadné emaily | DWN.cz | Recepty doma | MojeUnikovka.cz | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Pletení | Email šablony | Snadné hubnutí | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Ondřejnický pstruh


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:31.10.2017

Ingredience:

pstruh očištěný a vykuchaný
sůl
olej stolní
bylinkové máslo

Popis:

Očištěného a vykuchaného pstruha opláchneme, nasekáme na porce a necháme okapat. Potom jej mírně osolíme, potřeme olejem a necháme na roštu, v průběhu pečení ji potíráme zbylým olejem. Po upečení ji ozdobíme bylinkovým máslem a ihned podáváme.


Jít na recept Ondřejnický pstruh >>