| Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Formuláře na PC | DWN.cz | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Omalovánky | Počítej Kalorie | Rybář | Pletení | Email šablony | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Okoun v okurkovém láku


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:14.1.2016

Ingredience:

800 g čerstvě očištěných okounů říčních
2 cibule
4 sterilované okurky
1dl okurkového láku
1 sklenice naložených ryzců
2 lžíce másla
2 lžíce hladké mouky
2 lžíce sekaných bylinek
pepř
sůl

Popis:

Očištěné okouny krátce povaříme nad párou, necháme vychladnout a odebereme od kostí. Rybí maso osmahneme na másle po obou stranách dozlatova.Pak je vložíme do hlubší misky nebo zavařovací sklenice a poklademe vrstvou cibule nakrájené na kolečka.Přidáme nakrájené sterilované okurky a naložené houby, osolíme a opepříme. Zalijeme okurkovým lákem, dobře uzavřeme a necháme nejméně 3 dny odležet v chladničce.Podáváme jako studený předkrm s bagetkou.


Jít na recept Okoun v okurkovém láku >>