| Domácí účto | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Pletení | Rybář | EET Účtenky | Recepty doma | DWN.cz | Email šablony | Počítej Kalorie | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Očka z tresky


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:15.11.2010

Ingredience:

mražená treska asi půl kilogramu
zelené olivy
rostlinný olej
směs koření na ryby
sůl

Popis:

Mražené půlky ryb necháme trochu změknout a nařežeme
je ne plátky tak, abychom jimy mohli dobře obtočit
olivu. Takto postupujeme pečlivě až zaplníme celý
olejem mírně zalitý pekáč, posypeme kořením a vložíme
do předehřáté trouby. Pečeme spíše zprudka, aby maso
na povrchu pěkně zrůžovělo a křupalo. Je možno použít
i mikrovlnnou troubu s grilem. Podáváme s chlebem.
Dobrou chuť.


Jít na recept Očka z tresky >>