| DWN.cz | Formuláře na PC | Email šablony | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | FormOffice | Pletení | Počítej Kalorie | Domácí účto | MojeUnikovka.cz | Omalovánky |
|
| ||||||||
Obložený okoun | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kg okounů | ||||||||
Popis: Okouny očistíme, odřízneme hlavy, ploutve a ocasy, spaříme vařící vodou a stáhneme kůži. Rozdělíme je na porce, osolíme, poprášíme moukou a paprikou, vložíme do kastrolu s rozehřátým máslem a pečeme na malém plameni, až změknou. Přeložíme je na talíře, podlijeme šťávou, tence potřeme kečupem, potom tatarskou omáčkou, posypeme jemně nastrouhaným sýrem a podáváme s opečenými brambory a zeleninovým salátem. |