| EET Účtenky | Pletení | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Rybář | FormOffice | Omalovánky | Hromadné emaily | DWN.cz | Počítej Kalorie | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Email šablony |
|
| ||||||||
Nakládaný hermelín | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: Hermelín - standardní balení | ||||||||
Popis: Dobře zralý, nejlépe skoro tekoucí hermelín nakrájíme na trojúhelníčky a vložíme do sklenice. Prokládáme je tenkými plátky nakrájeného česneku (ne moc), na kousky nakrájenou cibulí, dále přidáme celý černý pepř, celé nové kořeni, bobkový list a malinkou feferonku. To cele zalijeme olivovým olejem (může být i rostlinný), uzavřeme a necháme alespoň 5 dni odležet tak, aby Hermelín ještě více zvláčněl a natáhnul chuť česneku. |