| Rybář | Snadné hubnutí | Recepty doma | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Formuláře na PC | Domácí účto | Počítej Kalorie | Pletení | FormOffice | Omalovánky | DWN.cz | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Nakládaný hermelín


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:23.10.2009

Ingredience:

Hermelín - standardní balení
česnek - množství dle chuti
cibule - menší
černý pepř celý - 10 zrnek
nové koření celé - 5 zrnek
bobkový list
malá feferonka
olivový olej

Popis:

Dobře zralý, nejlépe skoro tekoucí hermelín nakrájíme na trojúhelníčky a vložíme do sklenice. Prokládáme je tenkými plátky nakrájeného česneku (ne moc), na kousky nakrájenou cibulí, dále přidáme celý černý pepř, celé nové kořeni, bobkový list a malinkou feferonku. To cele zalijeme olivovým olejem (může být i rostlinný), uzavřeme a necháme alespoň 5 dni odležet tak, aby Hermelín ještě více zvláčněl a natáhnul chuť česneku.


Jít na recept Nakládaný hermelín >>