|
| Recepty doma | Pletení | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Email šablony | Domácí účto | MojeUnikovka.cz | Počítej Kalorie | Omalovánky | DWN.cz | Snadné hubnutí | FormOffice | EET Účtenky |
|
| ||||||||
|
Nadívaný bůček | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 1 kg vepřového bůčku s kůží | ||||||||
|
Popis: Do bůčku prořízneme kapsu a kůži na povrchu rozřízneme na kostičky. Do připravené kapsy naplníme nádivku, kterou jsme si připravili z rohlíku nakrájeného na kostičky a zvlhčeného mlékem, ze žloutků, másla, česneku a koření. Nakonec vmícháme vyšlehaný sníh z bílků. Naplněnou kapsu sešijeme nebo spíchneme grilovací jehlou, osolíme a okořeníme staročeským kořením. Dáme péct na 1 a 1/2 až 2 hodiny. |