| Omalovánky | Recepty doma | DWN.cz | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Pletení | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Email šablony | Formuláře na PC | Rybář | FormOffice | Domácí účto |
|
| ||||||||
Myslivecká kančí kýta | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: kančí kýta750g | ||||||||
Popis: Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli.kančí kýtu nakrájíme na plátky,nebo na kostky.přidáme jí k cibuli a orestujeme.přidáme koření,houby, nakrájenou slaninu na kostičky,klobásu na půlkolečka.Zalijeme vývarem.a dusíme do měka.Když je zvěřina měká,tak přidáme nakrájenou kyselou okurku a sterilovaný hrašek.lehce povaříme.Můžem lehce dokyselit okurkovým nálevem.Kyž je dochuceno,tak si v mléce rozmícháme hladkou mouku a zahutíme.Nakonec přidáme smetanu.Podáváme s houskovým knedlíkem. |