| Omalovánky | EET Účtenky | FormOffice | Hromadné emaily | Email šablony | Počítej Kalorie | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Pletení | DWN.cz | Rybář | Formuláře na PC | Domácí účto |
|
| ||||||||
Moravský vrabec | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 600 g vepřového masa (plecko,bůček) | ||||||||
Popis: Opláchnuté maso nakrájíme na kostky, vložíme do pekáčku, osolíme a posypeme kmínem.Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a rozetřený česnek,podlijeme vodou a pečeme v troubě.Během pečení maso obracíme, přeléváme šťávou a dle potřeby podléváme.Doměkka upečené a dozlatova zbarvené kousky masa vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, zasmahneme, zalijeme vodou a za občasného míchání v troubě ještě povaříme a pak přecedíme přes cedník.Potom vložíme zpět upečené maso a ještě prohřejeme.Podáváme s bramborovým knedlíkem a zelím. |