|
| Hromadné emaily | Recepty doma | EET Účtenky | DWN.cz | Pletení | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | MojeUnikovka.cz | Email šablony | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | FormOffice | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
|
Moravský vrabec | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 600 g vepřového masa (plecko,bůček) | ||||||||
|
Popis: Opláchnuté maso nakrájíme na kostky, vložíme do pekáčku, osolíme a posypeme kmínem.Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a rozetřený česnek,podlijeme vodou a pečeme v troubě.Během pečení maso obracíme, přeléváme šťávou a dle potřeby podléváme.Doměkka upečené a dozlatova zbarvené kousky masa vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, zasmahneme, zalijeme vodou a za občasného míchání v troubě ještě povaříme a pak přecedíme přes cedník.Potom vložíme zpět upečené maso a ještě prohřejeme.Podáváme s bramborovým knedlíkem a zelím. |