| FormOffice | Rybář | Hromadné emaily | Pletení | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Domácí účto | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Omalovánky | Počítej Kalorie | Recepty doma | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Moravský vrabec


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:22.11.2011

Ingredience:

600 g vepřového masa (plecko,bůček)
1 cibule
3 str. česneku
1 lžička mouky
sůl
kmín

Popis:

Opláchnuté maso nakrájíme na kostky, vložíme do pekáčku, osolíme a posypeme kmínem.Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a rozetřený česnek,podlijeme vodou a pečeme v troubě.Během pečení maso obracíme, přeléváme šťávou a dle potřeby podléváme.Doměkka upečené a dozlatova zbarvené kousky masa vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, zasmahneme, zalijeme vodou a za občasného míchání v troubě ještě povaříme a pak přecedíme přes cedník.Potom vložíme zpět upečené maso a ještě prohřejeme.Podáváme s bramborovým knedlíkem a zelím.


Jít na recept Moravský vrabec >>