| Formuláře na PC | Rybář | Email šablony | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | FormOffice | Hromadné emaily | Pletení | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | DWN.cz | Omalovánky | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Moravský vrabec | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 600 g vepřového masa (plecko,bůček) | ||||||||
Popis: Opláchnuté maso nakrájíme na kostky, vložíme do pekáčku, osolíme a posypeme kmínem.Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a rozetřený česnek,podlijeme vodou a pečeme v troubě.Během pečení maso obracíme, přeléváme šťávou a dle potřeby podléváme.Doměkka upečené a dozlatova zbarvené kousky masa vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, zasmahneme, zalijeme vodou a za občasného míchání v troubě ještě povaříme a pak přecedíme přes cedník.Potom vložíme zpět upečené maso a ještě prohřejeme.Podáváme s bramborovým knedlíkem a zelím. |