| Rybář | Domácí účto | Zbrojní průkaz | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Pletení | EET Účtenky | Recepty doma | Počítej Kalorie | DWN.cz | Email šablony | Omalovánky | Hromadné emaily | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Moje rychlokvašky | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 balíček NAKO,DEKO a.j. | ||||||||
Popis: Okurky omyji a kolem dokola napíchám jemně drátěnou vidličkou – cca 10 – 12 vpichů. Do třílitrové lahve dám dvě lžičky hořčičného semene, 5 ks nového koření, 10 ks černého pepře , 2 bobkové listy a kopr. Napíchané okurky vkládám nastojato tak, aby byly pěkně naskládané a bylo mezi nimi co nejméně prostoru. Dbám na to, aby byly pokud možno stejné velikosti co se délky týče. Na tuto vrstvu dávám zmíněné listy – vinný. křenový, černý rybíz. Dále omytou a očištěnou papriku nakrájenou podélně na proužky. Je možné ji vkládat mezi okurky nebo na vrstvu. Poté opět dám okurky buď nastojato nebo již naležato až do úplného naplnění láhve. Opět mezi ně a nebo na ně vkládám nakrájenou papriku. Dbám na to, aby u hrdla byly okurky pevně napěchované a aby nevyčnívaly z lahve. Raději aby byly pouze po rozšíření. To z toho důvodu, aby byly plně zality nálevem. |