| Omalovánky | Zbrojní průkaz | Rybář | Email šablony | Pletení | Formuláře na PC | FormOffice | Hromadné emaily | EET Účtenky | Domácí účto | Počítej Kalorie | DWN.cz | Recepty doma | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Minutka z králíka | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 králičí zadky | ||||||||
Popis: Zadek z mladých králíků odblaníme, omyjeme, vykostíme, nakrájíme na řízky (3-6 ks), dobře naklepeme, uhladíme, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Řízky složíme na sebe a necháme odležet v chladu asi 2 hod. Pak je obalíme v mouce a opékáme v rozpáleneém oleji. Měkké sypeme nadrobno nasekanou cibulí a podáváme s worchestrovou omáčkou nebo kečupem, popřípadě s křenovou majonézou, obložené pokrájenými rajčaty a paprikami. Jako přílohu podáváme opečené brambory, tmavý chléb, zeleninové salaty |