| Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Rybář | Počítej Kalorie | Omalovánky | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Email šablony | FormOffice | Pletení | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Formuláře na PC | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Milánská polévka s parmazánem


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:16.2.2015

Ingredience:

2 kedlubny
1 mrkev
kousek celeru
3 lžíce rajčatového protlaku
4 lžíce rýže
4 lžíce strouhaného parmazánu
1 lžíce másla
1 a půl litru vody
2 kostky hovězího bujonu
špetka mletého pepře
sůl

Popis:

Kedlubny, mrkev a celer oloupeme, opláchneme a nakrájíme na nudličky. V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme připravenou zeleninu a chvilku osmahneme. Přidáme rajčatový protlak, zalijeme vodou, přivedeme k varu a zavaříme v studené i horké vodě propláchnutou rýži a hovězí bujon. Vaříme asi 20 minut, opepříme, dosolíme. Každou porci podáváme posypanou lžící strouhaného parmazánu.


Jít na recept Milánská polévka s parmazánem >>