| Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Rybář | Počítej Kalorie | Omalovánky | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Email šablony | FormOffice | Pletení | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Formuláře na PC | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Milánská polévka s parmazánem | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 kedlubny | ||||||||
Popis: Kedlubny, mrkev a celer oloupeme, opláchneme a nakrájíme na nudličky. V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme připravenou zeleninu a chvilku osmahneme. Přidáme rajčatový protlak, zalijeme vodou, přivedeme k varu a zavaříme v studené i horké vodě propláchnutou rýži a hovězí bujon. Vaříme asi 20 minut, opepříme, dosolíme. Každou porci podáváme posypanou lžící strouhaného parmazánu. |