| Omalovánky | Domácí účto | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Rybář | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Pletení | FormOffice | Email šablony | Recepty doma | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Mexické chili | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: vepřové maso (kýta,nebo plec) 35 dkg | ||||||||
Popis: Na oleji s trochou sádla zpěníme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme maso pokrájené na kostky o velikosti cca 2x2 cm. Když se maso zatáhne, přidáme koření, které necháme trochu na tuku restnout, aby pustilo větší sílu, přidáme kečup a také trochu zarestujeme. Pak přilijeme trochu vody a dusíme jako běžný guláš. Když maso změkne osolíme a přidáme fazole i s nálevem. Dle potřeby dohustíme škrobovou moučkou rozmíchanou ve vodě. Dusíme ještě asi 5 min. |