| Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Pletení | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Omalovánky | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Domácí účto | Rybář | EET Účtenky | FormOffice | DWN.cz | Recepty doma | Email šablony |
|
| ||||||||
Medailonky(filets mignon) | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: hovězí svíčková - asi 400 gr. | ||||||||
Popis: svíčkovou nakrájíme na menší řízečky, opečeme na roštu a podusíme v uherské omáčce(silný hovězí vývar, zahuštěný hnědou máslovou zásmažkou se vař í asi 1/2 hod(pěna a tuk se sbírá), přidá se na slanině osmažená karotka, cibule, tymián a bobkový list a znovu se vaří asi 2 hod.,omáčka se pak nechá nejméně 10 hod. rozležet, procedí se a znovu se vaří asi hodinu v troubě společně s rajčatovým protlakem, okořeněná paprikou a na másle a slanině osmaženou cibulkou, zjemněná kyselou smetanou. |