|
| Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Email šablony | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Hromadné emaily | MojeUnikovka.cz | Počítej Kalorie | Omalovánky | FormOffice | Pletení | Recepty doma | DWN.cz | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
|
Medailonky(filets mignon) | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: hovězí svíčková - asi 400 gr. | ||||||||
|
Popis: svíčkovou nakrájíme na menší řízečky, opečeme na roštu a podusíme v uherské omáčce(silný hovězí vývar, zahuštěný hnědou máslovou zásmažkou se vař í asi 1/2 hod(pěna a tuk se sbírá), přidá se na slanině osmažená karotka, cibule, tymián a bobkový list a znovu se vaří asi 2 hod.,omáčka se pak nechá nejméně 10 hod. rozležet, procedí se a znovu se vaří asi hodinu v troubě společně s rajčatovým protlakem, okořeněná paprikou a na másle a slanině osmaženou cibulkou, zjemněná kyselou smetanou. |