| Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Email šablony | Domácí účto | Omalovánky | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Snadné hubnutí | Recepty doma | Pletení | EET Účtenky | MojeUnikovka.cz | FormOffice | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Medailonky(filets mignon) | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: hovězí svíčková - asi 400 gr. | ||||||||
Popis: svíčkovou nakrájíme na menší řízečky, opečeme na roštu a podusíme v uherské omáčce(silný hovězí vývar, zahuštěný hnědou máslovou zásmažkou se vař í asi 1/2 hod(pěna a tuk se sbírá), přidá se na slanině osmažená karotka, cibule, tymián a bobkový list a znovu se vaří asi 2 hod.,omáčka se pak nechá nejméně 10 hod. rozležet, procedí se a znovu se vaří asi hodinu v troubě společně s rajčatovým protlakem, okořeněná paprikou a na másle a slanině osmaženou cibulkou, zjemněná kyselou smetanou. |