|
| Pletení | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Snadné hubnutí | Recepty doma | FormOffice | MojeUnikovka.cz | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Omalovánky | EET Účtenky | DWN.cz | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
|
Medailonky(filets mignon) | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: hovězí svíčková - asi 400 gr. | ||||||||
|
Popis: svíčkovou nakrájíme na menší řízečky, opečeme na roštu a podusíme v uherské omáčce(silný hovězí vývar, zahuštěný hnědou máslovou zásmažkou se vař í asi 1/2 hod(pěna a tuk se sbírá), přidá se na slanině osmažená karotka, cibule, tymián a bobkový list a znovu se vaří asi 2 hod.,omáčka se pak nechá nejméně 10 hod. rozležet, procedí se a znovu se vaří asi hodinu v troubě společně s rajčatovým protlakem, okořeněná paprikou a na másle a slanině osmaženou cibulkou, zjemněná kyselou smetanou. |