| Rybář | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Formuláře na PC | FormOffice | Pletení | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Domácí účto | DWN.cz | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Maxi topinka | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: plátky chleba | ||||||||
Popis: Mleté maso smícháme s kořením a utřeným česnekem - není na závadu i jemně posekaná cibulka - pomalu osmahneme na trošce oleje (nepřehánět, maso si pustí šťávu), můžeme přidat i umletou pikantní klobásu, podlijeme trochou dezertního vína a dusíme do měkka. Na oleji osmahneme do zlatova z jedné strany plátek chleba, potřeme ho taveným sýrem a opečeme z druhé strany. Na topinku dáme vrstvu (asi 1,5-2 cm) masové směsi, na směs dáme volské oko - je dobré ho udělat na nakloněné pánvi, aby mělo oválný tvar. Pak přidáme navrch na jednu půlku topinky bílé a na druhou červené sterilované zelí - nevařit!, posypeme strouhaným sýrem a pokapeme kečupem. |