| Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Pletení | Domácí účto | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | EET Účtenky | Email šablony | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Recepty doma | Rybář | DWN.cz | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Masový štrůdl


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:6.8.2009

Ingredience:

Maso a koření na sekanou
listové těsto
vejce
kmín
případně sezamová semínka

Popis:

Těsto se rozválí a nakrájí na čtverce či obdélníčky. Ty se pak plní masovou směsí - sekanou. Utvoří se miniaturní strůdličky, které se potřoou rozšlehaným vejcem a posypou kmínem, semínky či hrubší solí. Je možné ale naplnit a utvořit celé velké šišky, tak jako klasický štrůdl, a pak vše nakrájet na kousky. Dá se jist teplé i studené, lze ohřívat později i v mikrovlnce. No a fantazii se meze nekladou, každý si do náplně může přidat cokoliv, co má rád.


Jít na recept Masový štrůdl >>