| Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Pletení | Domácí účto | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | EET Účtenky | Email šablony | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Recepty doma | Rybář | DWN.cz | FormOffice |
|
| ||||||||
Masový štrůdl | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: Maso a koření na sekanou | ||||||||
Popis: Těsto se rozválí a nakrájí na čtverce či obdélníčky. Ty se pak plní masovou směsí - sekanou. Utvoří se miniaturní strůdličky, které se potřoou rozšlehaným vejcem a posypou kmínem, semínky či hrubší solí. Je možné ale naplnit a utvořit celé velké šišky, tak jako klasický štrůdl, a pak vše nakrájet na kousky. Dá se jist teplé i studené, lze ohřívat později i v mikrovlnce. No a fantazii se meze nekladou, každý si do náplně může přidat cokoliv, co má rád. |