| Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | FormOffice | Pletení | EET Účtenky | Domácí účto | Rybář | Omalovánky | Email šablony | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | DWN.cz | Recepty doma | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Maso na celeru


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:8.11.2017

Ingredience:

1/2 kg hovězího zadního nebo roštěnec
3 větší celery
1/8 másla
sůl
kmín
muškátový květ
mletý zázvor
vegeta
mletý pepř

Popis:

nastrouháme celer na jemno,do pečící nádoby dáme polovinu směsi,na něj položíme naporcované ,osolené maso,přikryjeme zbytkem celeru,osolíme a dochutíme dle chuti,nakrájíme nahoru máslo a podlijeme vodou tak,aby směs byla ponořena.Pečeme v troubě při 180-200°C tak dlouho až je celer do zlatova.podáváme s bramborovým knedlíkem.


Jít na recept Maso na celeru >>